De salon admin

Onze salon

Service staat bij ons voorop. Wij nemen graag de tijd voor iedere klant. Omdat we op de hoogte zijn van de laatste trends, verlaat je onze kappersstoel altijd met een perfect kapsel en stralend uiterlijk.

Onze missie

De missie van She & Me is als volgt samen te vatten: het uitoefenen van het kappersvak op een eigentijdse, trendy wijze, met ruimte voor eigen inbreng en oog voor de klanttevredenheid enerzijds en de collectieve belangen van het bedrijf anderzijds.

Onze visie

Ons doel is om mensen ‘mooier’ te maken. En dat elke dag opnieuw. We hechten veel waarde aan jouw mening. Jouw wens staat bij ons op nummer 1. Door een laagdrempelige en persoonlijke benadering zijn wij dag in, dag uit, in staat om de gewenste kwaliteit te leveren.

Ons team

Foto van Marian Oomen

Marian Oomen

Eigenaresse

Ik ben Marian Oomen en sinds 1997 eigenaar van She & Me. Zelfs met 40 jaar ervaring in het kappersvak, ga ik nog elke dag met veel liefde naar de salon. Lees meer

Foto van Steffie Wilms

Steffie Wilms

Hairprofessional

Ik ben Steffie Wilms, 27 jaar en woon in Beringe. In ben in 2009 aan het kappersvak begonnen.

Lees meer

Foto van Carlijn Haenen

Carlijn Haenen

Hairprofessional

Mijn naam is Carlijn, 29 jaar en woonachtig in Maasbree met Sander. Ik ben in 2007 via een stage/opleiding aan Imko Eindhoven bij She & Me begonnen. In 2009 heb ik mijn diploma behaald. Naast knipwerk verzorg ik ook de visagie bij She & Me en organiseer ik modeshows. Mijn werkdagen zijn: dinsdag, woensdag, dondermiddag/avond en vrijdagmorgen en zaterdag.

Vacatures

Wij zoeken jou

Enthousiaste Kapster/Kapper gezocht
Panningen
077-3082480
She & me Professionals in Haarmode is op zoek naar een enthousiaste Kapster of Kapper!
Ben jij, of ken je iemand die ons team wil komen versterken , dan horen we dat graag!
Hou jij van haar kun jij goed omgaan met mensen en ben je een gezellig persoon, die enthousiast word om iemand blij & mooi te maken! Dan zoeken we jou! Stuur je cv naar marianoomen43[at]hotmail.com of breng het even langs in de salon: Raadhuisstraat 19, 5981BA ,Panningen. Of bel 077-3082480 en vraag naar Marian Oomen.

Geen andere vacatures

Geen andere vacatures
Momenteel geen vacatures