Nieuwe producten van Keune

Redactie Overige

Als dealer van Keune Haircosmetics, kunnen we je alvast een sneak peek geven van alle mooie productintroducties die je van Keune in de komende maand kunt verwachten. Ze lanceren een revolutionair verzorgingsproduct binnen de haircare.

Interesse? Neem even contact op met de kapsalon. Veel Keune producten zijn ook verkrijgbaar in de salon of via de Keune/She & Me webshop.


Lumi Coat

Lumi Coat is het nieuwste lid van de Keune-familie: een innovatieve spray die is ontworpen om droog en beschadigd haar te herstellen en conditioneren, zonder het te verzwaren. De wetenschappers van Keune hebben Lumi Coats nieuwe, door hitte geactiveerde formule ontwikkeld, die een beschermlaag om het haar legt. Het werkbare effect blijft tot minimaal 3 wasbehandelingen.

Het resultaat? Zijdezacht en glad haar met een natuurlijke glans.

 

Maak kennis met de nieuwe Keune Care Derma-producten. Dermatologisch goedgekeurd – met een complete reeks exclusieve salonbehandelingen om de gezondheid van de hoofdhuid bij de wortel aan te pakken.

Met de nieuwe Keune Care Derma Peeling als overkoepelend product, geschikt om te gebruiken met alle Care-lijnen. Ook krijgt de Derma Sensitive-familie twee nieuwe leden. Naast de Sensitive Shampoo en de Scalp Lotion introduceren we nu ook de Sensitive Conditioner en Sensitive Mask.