Black Hair admin

Black Hair

She & Me is gespecialiseerd in Black Hair

Ben je op zoek naar een ‘Black Hair’ kapper in de regio Panningen? Zoek dan niet verder! Bij She & Me is jouw Black Hair in goede handen. We werken graag met diverse ‘donkere’ haartypes en hebben veel ervaring met zowel glad als krullend Afro haar.

She & Me is al jarenlang gespecialiseerd in het knippen, weaven, verfen, vlechten en straighten van Black Hair. Met specialiste Cathy in ons team, ben je verzekerd van een mooi eindresultaat.

Dames – Black Hair

Black hair en met name kroeshaar, vergt een speciale behandeling. Wij gebruiken daarom uitsluitend producten van de beste kwaliteit en passen de meest nieuwe technieken toe om je haar zorgvuldig te weaven. Je zult versteld staan van het eindresultaat.

Heren – Black Hair

She & Me weet wat mannen belangrijk vinden. Wij knippen of scheren jouw haar zoals jij het wilt. Kroeshaar of stijlhaar? Geen enkel haartype is voor ons een probleem. Jouw haar wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd. Na de behandeling loop je bij ons de deur uit met een nieuwe dosis zelfvertrouwen.

Deskundig advies van gediplomeerde kapster

Wij geven professioneel advies en weten raad met al jouw Black Hair problemen. Bij ons wordt je haar weer gezond en sterk. Loop gerust een keer binnen voor een vrijblijvend advies of een afspraak.

Foto van Cathy

Cathy

Black Hair specialist

Wil jij je Afro Hair weer sterk en gezond laten maken, vraag dan naar Cathy.